Kantor Kvartalet

Bo Sentrumsnært på Kolbotn - Faste priser - Grønne omgivelser

Kantor Terrasse er en av de siste perlene på Kolbotn. Leilighetene ligger svært sentralt plassert på Kolbotn, syd for nærsenteret Kolbotn Torg. Fra Kantorkvartalet er det kort vei til alle fasiliteter som kjøpesenter, kulturhuset Kolben, kafeer, restauranter, detaljhandel og rekreasjoner. Leilighetene ligger svært nært kollektive knutepunkt, og det er kun 15minutter med tog inn til Oslo sentrum.

Et valg for fremtiden

Kantor Terrasse består av omtrent 60 leiligheter,  fordelt over fem etasjer på to bygg. Velg mellom to, tre- og fireroms leiligheter, fra 92–117 BRA.

Leilighetene er av høyeste kvalitet, og følger alle de seneste byggetekniske krav. Leilighetene har flere ettertraktede detaljer som vannbåren gulvvarme (utom våtrommene som har varmekabel), Store åpne planløsninger, enkle å vedlikeholde, heis, parkeringsgarasje med ladestasjoner for el-bil, og mye mer.

Fordelene ved kjøp av nytt

Kantor terrasse er anerkjent som et av de mest kvalitetsrike og ettertraktede prosjektene på i Kolbotn Sentrum. Fokus på kvalitet i håndverk og materiale har girr leilighetene høy kvalitet som passer utmerket for alle aldre.

Alle Leilighetene er nye og moderne. Du slipper oppussing, og får svært lite vedlikeholdskostnader i nær fremtid. Disse Leilighetene passer perfekt for deg som sitter på et stort hus eller villa, og ønsker å flytte inn i noe mindre vedlikeholdskrevende og sentrumsnært.

I kantor kvartalet kan du bruke tiden din på hobbyer, familie og nyte av alle aktivitetene og fasilitetene i nærområdet.

Kjøkken

De fleste leilighetene leveres med åpen kjøkken/stueløsning, en løsning som gir et svært lyst og luftig preg på din nye drømmeleilighet. Kjøkkeninnredning leveres fra anerkjente HTH kjøkken, som har levert nye og vakre kjøkken siden 1966. Skapfronter leveres i hvit glatt utførelse, et tidløst kjøkken som passer inn i din leilighet.

Baderom – praktisk, moderne og stilrent!

Baderomsinnredning leveres på hovedbad med servantskap og skuffinnredning. Baderommet gir en stor romfølelse og tilrettelegge for myke morgener på badet. I kantor Terrasse på Kolbotn får du delikate bad med varmekabler i gulvet og downlight i himling, med god skapplass til både han og henne.

Flotte balkonger

Ta kaffekoppen med deg ut om morgenen, eller nyt sene kvelder med gode venner. Hver leilighet får egen store balkong, og de fleste ligger syd- eller vestvendt. Her får de fleste god plass til å innrede sin egen balkong med grønne planter, sittegrupper og god plass til å boltre seg i solen.

Hyggelige utemiljøer i pene omgivelser

Selv om Kantor Terrasse ligger så nærme Kolbotn Sentrum du kan komme, er det ikke mangel på grønne lunger eller aktivitetstilbud i nærområdet. Det er lagt vekt på å skape åpne og hyggelige utemiljøer – med gangakser, store grøntarealer med sosiale samlingsplasser.

.

Kontaktskjema

  Megler

  William Thorenfeldt
  Eiendomsmeglerfullmektig
  464 27 417
  thorenfeldt@dnbeiendom.no

  Odd Magnus Langhammer
  Daglig Leder
  909 96 028
  oddmangnus.langhammer@dnbeiendom.no